martes, 17 de marzo de 2020

EDUCACIÓ FÍSICA: recomanacions de Gonzalo



Estimades famílies :
Des de l’àrea d’Educació Física tractaré d’enviar-vos algún recurs que he trobat i que espere que us siga d’utilitat.
Aquesta situación especial que estem vivint ens obliga a viure en confinament i ens impedeix fer totes les activitats que realitzem a l’aire lliure. Hem de tractar de menejar-nos i mantrindre-n’s actisu d’alguna manera per evitar problemas asociats a la falta d’activitat. Al no poder eixir del domicili, necessitem buscar maneres de moure-n’s en espais reduits.
També es important que tractem de cuidar una miqueta l’alimentació, introdúint verdures , fruites i cereals a la nostra dieta que acompanyen a la resta d’aliments. Algunes pàgines d’alimentació infantil ja están aportant idees per a fer més atractiva la ingesta de verdures que, en moltes ocasions, és una lluita amb els nostres fills i filles.
El primer recurs es troba a youtube i es tracta del canal SR Sport and Training. Aquest xic és mestre d’Educació Física i especialista en entrenament funcional. Va a penjar videos diaris amb taules d’exercicis. Pot ser que alguns estiguen pensats per a adults, però es poden adaptar als xiquets i a les condicions dels papàs i mamàs. CADASCÚ HA FDE FER EL QUE PUGA I AL SEU RITME, ALLÒ REALMENT IMPORTANT ÉS TRACTAR DE MORE’S DE MANERA ENTRETINGUDA
Ahí va el primer vídeo
Una altre recurs es troba a la página Roberta’s Gym Español, on anirà penjant dia a dia rutines d’exercicis. Ahí va la primera.
Un altre espai interessant en youtube es Zumba Kids amb videos i cançons per a fer amb els xiquets.
I per últim, busqueu a youtube “Healthy pills” on podem trobar diferents rutines fer a fer a casa. Esta xica també es mestra d’Educació Física i fa sesions en viu al seu canal crec que a les 18’30 i a les 19. De tota manera, teniu totes les rutines al canal.
Per els que teniu Facebook, l’ex atleta internacions i entrenador Chema Martínez també està penjant videos que podeu utilizar els papis i mamis i adaptar-los als vostres fills i filles.



Potser que ara siga el momento de “desempolvar” eixes consoles antigues que tenen jocs de simulació d’esports i de ball en la que imitem els moviments amb els comandaments de la consola. És una manera divertida de more¡s en familia de forma entretinguda.
Espere que, quan passe aquesta situación valorem el meravellós entorn que tenim a la nostra ciutat i aprofitem per a passejar per la muntanya, correr, anar amb bicicleta amb els nostres xiquets i xiquetes, practicar esport en parcs i poliesportius… Cosess que fins fa no res ens semblaven una cosa normal i corrent i que ara ja comencem a tirar en falta.
Una salutació a totes les families i alumnes. Espere que esta información us siga d’utilitat.
Jo també em quede a casa, però estic dessitjant tornar al cole a jugar, a divertir-me i a fer esport.
Atentament :

Gonzalo Mora Fernàndez. Mestre d’Educació Física i papà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario