martes, 24 de marzo de 2020

AIXÒ NO ÉS UNA CAIXA




Planeta Oroneta és un Projecte d’art e inclusió educativa en el que participa la nostra escola des de fa dos cursos.
Al llarg del curs es realitzen dos encontres amb alumnes de diferents edats de la nostra escola, del Romeral, de l’Institut Andreu Sempere i del Col·legi d’Educació Especial Tomàs Llacer.
Són vivències molt enriquidores on els xiquets realitzen activitats creatives amb un objectiu comú.
El segon encontre estava programat per a hui 24 de març i participaven els alumnes de 2n de primària d’Horta Major. Com que no el podrem realitzar, hem pensat en traslladar l’activitat a tota la comunitat educativa per a que des de casa pugau participar.
Es tracta de ser creatius i canviar la realitat. Partim d’una caixa, no importa el tamany ni el material. Volem transformar una caixa per a que siga un altra cosa. Podeu utilitzar tota mena de material, oueres, pintures, tubs, teles, tot el que tingau per casa.
Per plantejar l’activitat ja vos vam mostrar una introducció ahir. I també vore el contes “No es una Caja” i “Un regalo diferente”. Els podeu trobar en estos enllaços



Després heu d’enviar 2 fotos: una només de la caixa i una altra el xiquet/a amb la caixa, al correu de l’escola per a que pugam vore com heu segut de creatius i com han quedat les caixes de boniques.

Animeu-vos!. Pot ser molt divertit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario