miércoles, 1 de abril de 2020

Teatre a casa


Teatre a casa !!! Per gentilesa de DACSA Produccions podrem veure l’obra ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS des de casa de l’1 al 3 d’abril.
Com és sabut, aquesta setmana estava prevista la celebració de la IV MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR, amb un bon grapat de centres escolars alcoians, que han preparat durant els mesos anteriors funcions de teatre posant molta il·lusió i esforç, tal com hem vist els anys anteriors amb gran èxit d’organització i resposta per part dels centres, el professorat, els alumnes i les famílies.
La cloenda de la IV MOSTRA ESCOLAR s’havia previst per al divendres 3 d’abril, amb l’acte formal de recollida de diplomes i, com cada any, amb un espectacle professional familiar, programat per l’Àrea de Cultura d’entre aquells de més qualitat que estan de gira en el moment. Enguany l’oferta era ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS, una co-producció de Teatre Escalante-Diputació de València amb Dacsa Produccions, que s’havia estrenat al Palau de les Arts de València en 2019 i tenia l’interès afegit d’un muntatge de video-mapping molt potent per a una versió familiar del clàssic “La màquina del temps” de H.G.Wells.
Com que l’espectacle tancava gira a Alcoi, no serà possible programar-lo més endavant. Per això, s’ha acordat amb la productora oferir-lo en obert, a través de la xarxa vimeo, entre l’1 i el 3 d’abril.
Estem segurs que a través de les pantalles, serà també una bona experiència per als protagonistes més joves del teatre alcoià, acompanyats de les seues famílies, mentre esperem amb impaciència tornar a les escoles i instituts, als teatres i, per suposat, una nova MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR que serà, si cap, més important que mai per a totes i tots.


No hay comentarios:

Publicar un comentario